Soluții financiare la îndemână, pentru orice procedură stomatologică

Indiferent de problemele dentare pe care le manifestă, nici o persoană nu ar trebui să fie privată de servicii stomatologice de calitate și de beneficiile pe care acestea le aduc sănătății danturii.

Tocmai de aceea, venim în întâmpinarea pacienților cale aleg Dental Pulse nu doar cu servicii la standarde înalte, oferite de o echipa de medici pregătiți în domeniu, dar și cu soluții financiare pentru ca accesul la orice intervenție stomatologică să fie la îndemâna oricui.
Este vorba despre un credit medical, pe care îl recomandăm pacienților noștri cu toată căldura și încrederea.

Cine poate beneficia de un credit medical?

Orice pacient Dental Pulse poate apela, simplu și ușor, la aceste soluții financiare, indiferent de tipul de intervenție stomatologică pe care o primește în clinica noastra.
Creditul medical oferit de BRD, recomandat la Dental Pulse, poate fi accesat atât de salariați, doar pe baza cărții de identitate, cât și de pensionari, pe baza cuponului de pensie și a cărții de identitate.

Nu sunt excluse nici persoanele care sunt în concediu maternal sau au venituri din PFA ori II.

Beneficiile unei astfel de soluții financiare

Pe lângă faptul că nu mai amânați venirea la medicul stomatolog pe motive financiare, vă veți bucura de o dantură sănătoasă și frumoasă, fără costuri suplimentare.
Nu este de neglijat faptul că oferta promoțională din partea BRD este că pacienții noștri beneficiază de 12 rate cu dobândă 0%. Mai mult, în funcție de bugetul propriu, pacienții pot alege să plătească eșalonat creditul, de la 12 la 60 de luni.

Exemplu: un implant dentar

Implantologia dentară se numără printre serviciile stomatologice cele mai costisitoare, intervenția fiind eșalonată pe o perioadă îndelungată. Tocmai de aceea, mulți dintre pacienți solicită un credit medical tocmai în special pentru această procedură.

În prima etapă, medicul implantolog consultă pacientul, investighează radiologic structura osoasă a locului ce urmează să fie implantat, oferă pacientului toate informațiile despre intervenție, îi recomandă analize medicale și, după ce evaluează toate datele, decide dacă poate începe procedura specifică.

În etapa a doua, specialistul inseră implantului dentar. Pacientul trebuie să știe că e nevoie o perioadă de așteptare cuprinsă între 4 și 8 luni, pentru ca implantul să se osteointegreze, adică să fie acceptat de organism.

După încheierea perioadei de osteointegrare, în etapa a treia, medicul începe să modeleze lucrarea dentară, definitivând implantul pe partea masticatorie.

De obicei, pacienții optează pentru un credit medical la începutul celei de-a doua etape, imediat ce specialistul dă undă verde implantului dentar și oferă o evaluare financiară a intervenției. Răspunsul privind solicitarea creditului este furnizat de către bancă în maximum o zi, dar de cele mai multe ori în numai câteva ore. Pacientul își acoperă astfel, costurile întregii proceduri, pentru a nu întârzia intervenția stomatologică atât de necesară.

Considerăm că oricine are dreptul să opteze pentru tratamente dentare de calitate, fără a fi constrâns financiar. Oricând aveți nevoie, vă încurajăm să întrebați personalul Dental Pulse cum puteți solicita un astfel de credit medical.

Vă asigurăm, ca de fiecare dată, că toată pasiunea și grija noastră se vor materializa în satisfacția dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+