Inhalosedare

Cum se desfășoară ședința de inhalosedare?

În timpul ședinței de inhalosedare se aplică o măscuță pe nas, prin care se inhalează un amestec de oxigen combinat cu protoxid de azot. Protoxidul de azot – gaz neiritant, analgezic, ideal in sedarea conștientă.

Ce simtiți în timpul sedării?

În cursul sedării veți simți o stare de bine, euforie, detașare de realitate, alterarea percepției tactile, termică, vizuală, de asemenea puteți simți o ușoară somnolență cu scăderea atenției și distorsiuni ale sunetului. Pe tot parcursul manoperei însă, veți fi conștient și se discută cu dumneavoastră.

Cât durează efectul sedării?

Efectul se instalează rapid, dar și dispare imediat, o dată cu întreruperea administrării gazului. Nivelul sedării cu Protoxid de azot poate fi controlat în funcție de nivelul optim al relaxării. Timpul de recuperare este scurt: În decursul a 3-5 minute după întreruperea administrării (100% O2 flush), efectele dispar cu desăvârșire din organism. Protoxidul de azot nu are efecte pe termen lung care să afecteze capacitatea de a conduce.

Veți avea o senzație de prospețime și veți putea să vă continuați activitațile zilnice.

Siguranța protoxidului de azot la copii

DA este sigur, astfel, copilul devine relaxat și tratamentele pot fi realizate fără să-i provocăm amintiri neplăcute. Protoxidul de azot – metoda foarte sigură și eficientă de sedare care ii oferă copilului o experiență pozitivă în timpul tratamentului dentar.

Reacții adverse:

NU există.

Puteți pleca fara insotitor, conștient, după încheierea tratamentului.

Expertiza noastră

Stomatologie generală 90%
Implantologie 90%
Chirurgie 90%
Tratamente laser 90%
Ortodonție 90%
Parodontologie 90%
Pedodonție 90%
Protetică dentară 90%
Estetică dentară 90%
Endodonție 90%
Inhalosedare 90%
Radiologie și Computer Tomograf (CT) 90%