Radiologia dentară

Dispunem de propria noastră radiologie utilată cu aparatură de ultimă generație chiar în incinta clinicii unde avem posibilitate efectuării oricăror investigații imagistice digitale de tip radiografii retro-alveolare și panoramice cu risc minim de radiații.

  • Radiografii retro-dento-alveolare
  • Radiografii tip ortopantomogramă (OPG, Panoramică)

Radiografia digitală retro-dento-alveolară ne ajută la consultația inițială prentru stabilirea diagnosticului și analiza anatomiei dintelui ce urmează a fi tratat. În timpul tratamentului propriu-zis, ea reprezintă o etapă esențială de verificare a preciziei procedurii. În etapa finală se analizează acuratețea obturării canalului, putând astfel oferi un prognostic realist.

Radiografia panoramică ne oferă o vedere de ansamblu asupra tuturor afecțiunilor din cavitatea orală.

Radiologie digitală

Compania japoneză J. MORITA, are o tradiție impresionantă, bazele acesteia fiind puse în anul 1916, de către fondatorul Junichi Morita. După un secol de prezență în domeniul tehnologiei dentare, numele MORITA a devenit sinonim cu performanța de vârf în domeniul dentar. Grupul de companii MORITA este implicat nu numai în procesul de productie al aparaturii și dispozitivelor dentare, ci și în fazele de cercetare-dezvoltare.

Investigațiile radiologice reprezintă un ajutor important pentru medicul dentist. Un diagnostic corect și complet nu poate fi pus decât după vizualizarea radiografiilor.

Expertiza noastră

Stomatologie generală 90%
Implantologie 90%
Chirurgie 90%
Tratamente laser 90%
Ortodonție 90%
Parodontologie 90%
Pedodonție 90%
Protetică dentară 90%
Estetică dentară 90%
Endodonție 90%
Inhalosedare 90%
Radiologie și Computer Tomograf (CT) 90%